Donderdag 18 april is het dan zover; het SchadeHerstel Lindeboom Shuttle Toernooi 2024 van badmintonvereniging B.C. Hoogerheyne.

De organisatie is er al helemaal klaar voor, hopelijk jullie ook!

We hopen er weer een gezellige avond van te maken.

korte uitleg   over de spelregels en de indeling van de avond.

Aanvangstijd is 20.00uur. Wij willen jullie vragen minimaal 10 minuten van te voren aanwezig te zijn in sporttenue en het inschrijfgeld te voldoen aan de wedstrijdtafel (€ 12,50 per team). Na betaling ontvangen jullie dan voor elke deelnemer een consumptiemunt, te besteden bij sportkantine ‘Time Out’.

De onderlinge wedstrijden tussen de teams worden beslist door het spelen van 4 wedstrijden: herendubbel, damesdubbel en twee mixen. Elke gewonnen wedstrijd levert 2 punten op en het totale aantal behaalde punten bepaald de einduitslag in de poule. Bij gelijke stand in punten zal eerst het onderliggend resultaat van de wedstrijd tussen beide partijen de doorslag geven. Is dit ook gelijk dan zullen de behaalde punten uit gespeelde partijen geteld worden en de doorslag geven.

Elke partij duurt 5 min. Er wordt aangegeven wanneer er gewisseld moet worden. Na de speeltijd worden de uitslagen ingevuld op het wedstrijdformulier (vooraf ophalen bij wedstrijdsecretariaat).Tussen de wedstrijden vlot wisselen en doorgaan met de volgende partij: eerst herendubbel, daarna damesdubbel en tot slot de twee mixen. Mocht er onenigheid zijn over de einduitslag dan heeft de organisatie altijd het laatste woord.

Na de voorrondes volgen de finales. De nummers 1, 2, 3 en 4 van elke poule spelen tegen elkaar. Wanneer wij ons redelijk aan de tijd kunnen houden, zullen wij om ongeveer 22.45 u. de prijsuitreiking houden boven in de kantine.

Wij willen iedereen succes wensen en natuurlijk veel plezier!!

De organisatie,

Dirk-Jan Slotman / Herman Lindebo

Heb je buren, vrienden, kennissen, collega’s of familie die een avondje lekker willen sporten of kennis willen maken met de badmintonsport? Geef je op als team! Het wordt een gezellige avond met na afloop een hapje en een drankje (in Sportcafé ‘Time Out’).

Wat belangrijk is:

· gezelligheid staat voorop!

· er wordt gespeeld in de sporthal op 1 donderdagavond.

· een team is compleet met minimaal 2 dames en 2 heren (meer personen per team mag ook)

· maximaal 1 dame en 1 heer mogen lid zijn van een badmintonvereniging

· er worden alleen dubbelspelen gespeeld

· inschrijfgeld is € 12,50 per team (inclusief 4 consumptiebonnen)

· rackets kunnen kosteloos geleend worden van de vereniging

Het inschrijfgeld kan voldaan worden op de avond van het toernooi. Ingevulde formulieren kunnen afgegeven worden bij Herman Lindeboom of Dirk-Jan Slotman. Of schrijf je in via email: d.slotman@hetnet.nl

Er kunnen maximaal 12 teams meedoen, dus geef je snel op want vol=vol!!

Uiterste inschrijfdatum is woensdag 11 april.

De spelregels en het speelschema worden na aanmelding naar de contactpersoon verstuurd. Voor meer informatie of vragen bel Dirk-Jan Slotman (06-30293016) of Herman Lindeboom (06-22564925).

Wij doen mee op donderdag 18 april a.s.: