BADMINTON VOOR IEDEREEN BIJ BC HOOGERHEYNE

Over ons

Bij ons kan iedereen vanaf ongeveer 7 jaar oud badmintonnen. Ken je het spel alleen van de camping, geen probleem. Iedereen is welkom om een paar keer gratis mee te spelen om zo uit te proberen of het echte werk iets voor jou is.

Wil je meer dan alleen lekker fanatiek en gezellig een avond spelen. Ben je op zoek naar de uitdaging van de wedstrijd BC Hoogerheyne speelt op 3 niveau’s mee in de landelijke competitie.

Trainers Hannie en Michael zijn er om je te helpen je techniek te verbeteren of om je voor te bereiden op deelname aan een competitieteam.

Coach Michael

Elke donderdag geeft Michael training aan iedereen die daar belangstelling voor heeft. Hij wordt daarbij onder andere door Hannie geassisteerd.

De mini’s en jeugdspelers tot 18 jaar spelen/trainen altijd onder begeleiding van Michael en Hannie. Wie op jonge leeftijd goed leert badmintonnen heeft daar zijn hele leven plezier van.

Competitie

Op de foto een aantal spelers die meedoen aan de competitie. BC Hoogerheyne speelt op verschillende niveau’s in de bonds competitie.

De jeugd, vanaf 7 jaar, doet zoveel als mogelijk mee aan de mini maxi competitie. In deze competitie spelen ze tegen clubs uit de omgeving.

De hele club bij elkaar

Badminton is een sociale sport. Je speelt het immers niet alleen.  In de mix en het dubbelspel is het samenwerken met en het ondersteunen van je medespeler de basis voor succes.